Hvad koster det?

Der afhænger af opgavens type og omfang. Når vi skal prissætte et speak ser vi på hvilket medieplatforme at speaket skal anvendes. (udnyttelseshonorar) Og vi ser på opgavens omfang. For en hurtig pris er det altid en hjælp hvis du er forberedt på hvor i ønsker at jeres speak skal bruges, hvor meget manuskript i forventer der skal indtales. Nogle af vores speakere følger overenskomster og andre gør ikke. Nogle af vores stemmer er kendte, andre er ikke. Det er også parameter som kan have indflydelse på prisen. Så overvej gerne hvad jeres budget skal poste på speak. Så kan vi hurtigere levere nogle forslag indenfor jeres rammer...

Hvor hurtigt kan I levere?

På nogle af vores speakere kan vi levere samme dag. Men fælles for størstedelen af vores speakere tæller det at de har en hverdag ved siden af deres speakkarriere. Vi anbefaler derfor, min 3 dage fra afgivelse af ordren. (ofte vil du dog opleve at vi leverer hurtigere)

Kan jeg få speakeren til mit studie?

Ja, det kan du sagtens. Du kan dog opleve en ekstra udgift ved længere transport. Spørg evt. til en speaker i dit nærområde.

Jeg vil gerne have optaget i et eksternt studie nær mig?

Vi har kontakter til studier over hele Danmark og hjælper gerne med at finde et studie nær dig. Der skal påregnes leje af studie.

Ejer jeg rettighederne til mit speak?

Ja, du ejer rettighederne i det omfang du har indkøbt speaket til og typisk er standard på rettighedsbrug 1 år. Rettighederne overgår når du har betalt fakturaen og du kan herefter bruge speaket. Ønsker du at bruge dit speak på andre medieplatforme end du har købt rettigheder til eller i en længere periode, skal du kontakte os så vi kan indhente godkendelse fra speakeren.


Du modtager en kontrakt når du handler speak hos os.
Her vil det præcis fremgår hvilke rettigheder du har til dit speak.dk.

Kontakt os gerne hvis der er noget du er i tvivl om.