Anders And Junior App

Speak.dk har som det første speak bureau i verden lagt stemmer til tegneserier fra Anders And universet, for Egmont som er en af Nordens førende mediekoncerner. Speak.dk har stået for casting af skuespillere, indspilning samt instruktion i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi kan på det varmeste anbefale Egmonts Anders And Junior app og har du ikke fået den hentet til din tablet eller smartphone kan underholdningen hentes gratis her:


Verdens førende producent af høreapparater.

Oticon er en af verdens førende producenter af høreapparater. Speak.dk har stået for casting samt indtalinger af dialoger som bruges til at forklare teknologierne i høreapparaterne samt høretabssimulering.

Vi har leveret indtaling på Dansk, svensk, tysk, spansk, japansk, kinesisk, koreansk samt brasiliansk. Alle indtalinger er produceret i de respektive lande og sammen med vores samarbejdspartnere var Oticon´s afdelinger inviteret med under optagelsen.


Snuderik's app

Snuderik er en app til de mindste børn, hvor sangtrioen Snip Snap Snuderne synger kendte 9 børnesange med fagter og fortæller en spændende historie om en lille fyr der hedder Snuderik. Sangene kan opleves i historien eller seperat.

Speak har indspillet sangene og designet alle de mange lyde du finder i appen.

Tjek appen på til din iPad eller iPhone.